Search our collections

ZIJ GINGEN JE VOOR

De Verlovingsring van Matthias

Een uit de duizend

Toen mijn broer zich in 2015 verloofde, vertelde hij me hoe leuk het was om met mijn goede vriend Yoav te werken. Toen ik klaar was om dé vraag te stellen, wist ik dat Y-Tailored the place to be was voor de perfecte verlovingsring. 
 
Yoav is oprecht de beste in wat hij doet. Ik kwam met één gedachte naar hem: 'ik heb een ring nodig.' Verder kende ik niets over diamanten, goud of iets dat erop lijkt. Als een ware 'koning der diamanten' vertelde Yoav me gelukkig alles wat ik moest weten. 
 
Mijn vrouw is er een uit de duizend! Dus ontwierp ik samen met Yoav een ring die dat weerspiegelde. 
 
Een juweel ontwerpen met Yoav is zoals relatietherapie, in de positieve zin van het woord. Na een uur koffieklesten - ja, mannen kunnen dat - had Yoav een goed idee van de persoonlijkheid en smaak van mijn vriendin. Ik wou écht een persoonlijk en uniek juweel, want mijn vrouw is er een uit de duizend! Dus ontwierp ik samen met Yoav een ring die dat weerspiegelde. 
 
Als je je aanzoek doet met een verlovingsring van Y-Tailored, wacht dan eerst op een duidelijke 'ja' voor je de ring presenteert. 
 
Ik vroeg mijn vriendin ten huwelijk op één knie in een baai in Llafranc. En ze zei ja! Alleen weet ik tot op de dag van vandaag niet of dit voor mij was of... voor de ring. Ik haalde de ring immers te vroeg boven. Mijn advies luidt dus als volgt: als je aanzoek doet met een verlovingsring van Y-Tailored, wacht dan eerst op een duidelijke 'ja' voor je de ring presenteert. 
C
 
                                                                                                                  
 
 

Trouwringen voor Stef & Emilie

Chemie op 't eerste gezicht

Ik leerde Yoav kennen toen hij ons een aantal jaren geleden vroeg om zijn website te bouwen, wat we met plezier deden. Wanneer onze huwelijksdag naderde, belden we hem nog eens op. 
 
We zochten iets origineels. Iets dat bij ons beiden zou passen. 
 
We waren zo blij om al tijdens de eerste bespreking die chemie te voelen. Alles klopte... We zochten iets origineels. Atypisch om exact te zijn. Iets dat bij ons beiden zou passen. En daarvoor waren we bij Yoav aan het juiste adres. Hij heeft een frisse blik en we voelden ons meteen thuis. 
 
Yoav heeft een warme, maar no-nonsense aanpak. Hij wou echt een uniek juweel maken en dat is het ook geworden. 
 
Yoav heeft een warme, maar no-nonsense aanpak. Hij deinst er niet voor terug om zijn mening te geven, op een eerlijke en betrouwbare manier. Hij wou echt een uniek juweel maken en dat is het ook geworden. Het eindresultaat is een prachtige ring die mijn vrouw elke dag doet schitteren.